Sunday, July 18, 2010

$54.50. bullshit.

Add up the things you’ve done and the total will be your title.


1. had sex: $10.00

2. smoked: $3.00

3. got like truly really drunk: $7.00

4. went skinny dipping: $5.00

5. kissed someone of the opposite sex: $5.00

6. kissed someone of the same sex: $5.00

7. cheated on a test: $2.00

8. fell asleep in class $0.50

9. been expelled: $5.00

10. been in a fist fight: $10.00

11. given oral: $10.00

12. got oral: $10.00

13. prank called the cops: $3.00

14. stole something: $2.00

15. done drugs: $5.00

16. dyed your hair: $0.50

17. done something with someone older (like a few years): $3.00

18. went out with someone over 18 (if you’re under 18): $4.00

19. ate a whole thing of oreos: $0.50

20. cried yourself to sleep: $1.00

21. said you love someone but didnt mean it: $1.00

22. been in love: $4.00

23. got caught doing something that you shouldn’t have been doing: $1.00

24. went streaking: $4.00

25. got arrested: $5.00

26. made out with someone: $2.00

27. peed in the pool: $0.50

28. played spin the bottle: $1.00

29. done something you regret:$3.00

Friday, July 9, 2010

i love you ♥

Eleven Months

I love you Syafique

Tuesday, July 6, 2010

my superhero in need.

for keepsake.




That's my HERO over there.

Thursday, July 1, 2010

Mademoiselle Azalina Suzianti ♥

gambar comel nak mampus :)
Teman sejati hati.
Teman pemberi bahu untuk disandar dan menangis, tanpa kata-kata.
Teman ketawa, hilai tawa bagai orang gila, lupa dunia, lupa sengsara, lupa mereka.
Hanya berdua dengan 1001 kisah kita.
Teman penyimpan rahsia, segala rahsia di dalam hati dibongkar bersama.
*Sighs.
Tak pandai pula nak buat bahasa puitis, tak pandai nak describe seseorang macam ni. Sorry.

Babe, you're my heart's company.
We were teenagers back when we first met, 16 years old as I recall.
Now, we are turning 20 years old.
We had almost everything in common. You name it.

Rumah sukan? Sama-sama rumah Kuning.
Family? Sama-sama anak sulung perempuan.
Kita sama-sama Kidal, kita sama-sama Cancerian. *Sep.
Bangga tauu, jumpa sahabat yang serupa diri kita sendiri. Tak semua orang bertuah macam ni.
Masa tu, semua orang pun perasan, di mana ada Aza situ ada Lisa dekat sebelah.
Kita belangkas, tak sah kalau tak bersama.
Kalau seorang tak datang, yang lagi seorang mesti jadi mangsa soalan bertubi-tubi.
Kelas Chemistry, kita lab partners.
Geng ponteng kelas, balik-balik, muka ni juga la kan.
Tuisyen Kasturi kat Kelana Jaya tu, sama-sama juga.
Lari-lari macam orang gila kat LRT Kelana Jaya. HAHA. Itu la paling lawak. Takpe, takpe, rahsia kan :)
Ingat tak kita makan Marco's Pizza, Mushroom Soup dia tak sedap langsung, tapi Chef tu tengok-tengok, kita pun buat-buat suka, tapi tak habis pun. LOL. Dah la tamak kan?
First time pergi KL Sentral pun dengan muka ni juga.
Ingat lagi MP3 Sony yang kita beli sama-sama tu?
Lisa Pink, Aza Baby Blue.
Bawa pergi sekolah, semua orang pinjam. Sorok dalam baju sekolah kan. *Giggles.

Apa yang berbeza? Ketinggian, and tona kulit lah. :P

Four years later, we are still together, as strong as ever.
I never stopped loving you, because you are forever my girl best friend.
There are too much memories of us, and yes babe, we will build more of them.
Life may have its own mysteries for us, but we will go through, together.

Happy 20th Birthday ; Nur Azalina Suzianti.
I love you.
Have a blasting birthday.
God bless you Sweetheart.