Tuesday, September 8, 2009

three more minutes and you'll wish you were dead.

Bitchbitchbitch.
PLEASE get you bitchy hands off MY man. No, this ain't a request. I'd call it a demand. So get off! Whatthefuck, your so-called "boohoo drama" sucks la weyh.
Tak suka kau. Perkataan lebih cantik : BENCI. Aku ajak bitches and babes aku sepak terajang jentik kau laju-laju karang. Pkmk betul. Pergi cari jantan lain. Come on lah. Kalau kau nak dia, apehal dari awal kau tak ambik ha? Sekarang aku dapat dah, kau gerak jauh-jauh boleh? Yeeaaah, mula-mula aku tak kisah, kau kawan dia, but now, you're gettin on my nerves lah bitch. Lebih ah ni. Aku tak bising kau nak lebih-lebih pulak kan. Berdrama la bercerekarama la. Tak minat la drama melayu. Kepala janggut kau. Bitch sial. Kawan biasa, aku green light je. Kau nak bermadu kasih lebih-lebih, kau cari jantan lain. Aku tak suka berkongsi. Aku kedekut. Aku selfish. Tanduk aku dah keluar. *Middle finger.


PS : Bitch!
PPS : Sorry. Can't stop this rudeness. She's a total wacko bitch.
PPPS : Bitch, go away. I'm cursing because of you ; nasib baik aku tak puasa. SIAL.

FULLSTOP.

Readers, I'm sorry.

Lisa.

4 comments:

syafique said...

elisa aiza.
da jd power rangers pink la nie. *kimberly

si kecik molek said...

kimberly tak jahat macam ni.
this is another side of elisa, the bitchy one.

syafique said...

chacha, perhaps? ;DD

si kecik molek said...

chacha is not as bitchy as this babe lah sayang.
tgk la, kt situ ada tulis "lisa".
thts me. the evil one.